BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Elvándorlás csökkentése!

A középkorúak és fiatalok elvándorlása az utóbbi években az egyik legfontosabb közéleti téma lett. Lassan mindenki szembesül a jelenséggel és érezi hatását. A magyarok 15 százaléka tervezi, hogy a jövőben külföldön vállal munkát. Az egyetemi hallgatók kétharmada anyagi okok miatt kénytelen abbahagyni a tanulmányait és kezd el a külföldi lehetőségeken gondolkozni.

Ennek tudatában a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület fókuszát a fiatalok megtartására irányítja, egy új kezdeményezés által, ahol mentori támogatással segítik a régióban élő fiatalok elhelyezkedését vagy vállalkozóvá válását. A BossConnect Mentor Program támogatásával, a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, cél a fiatalok elvándorlásának megakadályozása, úgy hogy lehetőséget biztosít számukra a fejlődésre és továbblépésre.

Biztosítjuk számukra a tanulási és fejlődési lehetőséget, valamint egy olyan közösség tagjai lehetnek, mely a későbbiek folyamán, egy nagyszerű kapcsolati hálót fog jelenteni számukra.

A kezdeményezés elsősorban üzleti szemléletű vállalkozásfejlesztést nyújt fiatal vállalkozóknak és vezetői utánpótlás-képzést a nagyvállalati karriert építőknek, de számos „útkeresőnek” is tanácsot ad a tovább lepéshez.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe