BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Kiszervezett talent menedzsment!

Minden vállalkozás természetesen, a lehető legjobb munkaerőt szeretné magának. Azonban az a tény köztudott, hogy tökéletes munkavállaló, aki minden elvárásnak maradéktalanul megfelel, elég ritka. Éppen ezért fel kell ismerünk, ha a környezetünkben ott a tehetség vagy ha még nincs ott egy állásinterjú alkalmával észre vegyük.A tehetséggondozás meghatározása “a szükséges humán tőke befektetése és az igények kielégítésére irányuló tervezés”. Ez az új fogalom leginkább úgy értelmezhető, mint egy vállalkozás szintű stratégia, melynek célja a legjobb teljesítményt nyújtó munkavállalók felvétele, képzése és megtartása.

A Fekete Sereg a BossConnect Mentor Programmal közösen olyan talent menedzsment programot dolgozott ki a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, melynek célja a vállalat számára kiemelten fontos munkatársak folyamatos motiválása, a tehetségek készségeinek és kompeteinciáinak hosszútávú fejlesztése.

A talent management program a tehetséges vagy nélkülözhetetlen alkalmazottak fejlesztésével, motiválásával és cégen belül tartásával nagyban hozzájárul a vállalati sikeresség növeléséhez.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe