BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Mentor Program Nagyvázsonyban!

2020-ban a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület a BossConnect Mentor Program támogatásával, a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, közös céljaként tűzte ki, hogy támogatást nyújtson, fiatal pályakezdők elhelyezkedéséhez vagy vállalkozóvá válásához a régióban.

A Mentor Program az ország egyik legnagyobb, társadalmi célú mentor szervezete, amely cégvezetők személyes tapasztalat-átadásával támogatja a tehetséges fiatalok vállalati karrierjét, vagy induló vállalkozásainak sikerességét.

Üzleti szemléletű vállalkozásfejlesztést és vezetői utánpótlás-képzést adunk fiatal vállalkozóknak és nagyvállalati karriert építőknek, de számos „útkeresőnek” is nyújtunk tanácsadást a továbblépést illetően.

A helyi mentor közösséget a régió területéről szeretnénk bevonzani. A Budapesten 2014. óta működő Mentor Program mentor csapatának tagjai, számos nagy vállalativezető vagy cégtulajdonos. Célunk Veszprém megyében is a budapestihez hasonló mentor és mentorált közösség kialakítása, így a fiatalok számára (és a mentorok számára egyaránt), nem csak a tanulást biztosítjuk, hanem a közösség kialakulásával, kapcsolati tőkével is segítjük őket.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe