BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Munkaerő-közvetítés Nagyvázsonyban!

Veszprém megyében a foglalkoztatottság helyzete az országos átlagnál kedvezőbbek, a számok jók, hiszen a munkanélküliségi ráta mindössze 2,8 százalékos.

Viszont a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint Veszprém megyében a tavalyi évben egy hónap alatt több mint 300 fős növekedés mutatható ki az álláskeresők számában, februárban közel 19 300 álláskeresőt tartott nyilván a munkaügyi központ.

Pont ezért a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület úgy gondolja, hogy a régió életének fellendítésében meghatározó tényező, a munkanélküliség-kiaknázása. A szervezet a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül a BossConnect Mentor Programmal közösen létrehozott kezdeményezésben, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetett a munkakeresőkre és munkát adó cégek összekötésére.

Az új szolgáltatásban szakértők segítsenek a tökéletes munkaerő megtalálásában. Tapasztalt kollégáink és mentoraink szorosan együttműködve dolgoznak a kiválasztási folyamat első mozzanatától a munkaszerződés megkötéséig, hogy a tökéletes munkaerőt a lehető leghamarabb felkutassák a cég számára.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe