BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Startupok Nagyvázsonyban!

Egyre többen úgy gondolják, hogy az üzleti világban kiemelkedő szerepe van a startupoknak. A Startup „nagy növekedési potenciállal rendelkező, nemzetközileg piacképes vállalkozás”. A fiatalok körében igen jól működő vállalkozási forma, hiszen az új generáció már korán elsajátítja azokat a digitális technikai lehetőségeket, mely által könnyedén tudnak érvényesülni az üzleti szférában. A KKV szektor Veszprém megyében is a gazdasági élet mozgatórugója a GDP 50%-ának előállításával és a munkavállalók 70%-ának foglalkoztatásával.

 

Szeretnénk itt a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesületnél a BossConnect mentor Programmal közösen a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, segíteni és támogatni az új és már meglévő startupokat a megyében. Fontosnak tartjuk a fiatal generáció segítését és támogatását, hogy sikeresebbé váljanak az üzleti szférában is. Megtalálják helyüket és ezzel növeljék a régió gazdasági fejlődését.

 

Társadalmi vállalkozásként az ügyfeleink sikerében vagyunk érdekeltek, nem a profitmaximalizálásban, így a szolgáltatás ár/érték aránya előnyösebb a piaci átlagnál, ugyanakkor a szolgáltatás minősége magas. Olyan cégvezetőket is bevonunk tanácsadóként, akik a piacon nem jelenleg elérhetőek.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe