BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Tanácsadói szolgáltatások Nagyvázsonyban!

A Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület új tevékenységi köre, a kibővült tanácsadói rendszere, mely a BossConnect Mentor Program támogatásával, a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül valósul meg, a Veszprém megyei régióban.

 

Az Egyesület a BossConnect Mentor Program KKV specifikus tanácsadási know-howjával kiegészülve magas hozzáadott értékű szolgáltatáscsomag nyújtását teszi lehetővé. Ide tartozik a kiszervezett mentoring szolgáltatás vállalatok munkatársai számára; a vállalkozásfejlesztési tanácsadás KKV-k számára; és az excecutive consulting vállalati felsővezetők számára.

Gyors és hatékony megoldásokat tud biztosítani az adott cég igényeihez igazodva. Sikereinek alapjául a tanácsadói csapata, a mentork szolgálnak, akik széleskörű iparági tapasztalatokkal rendelkeznek. Több tíz éves gyakorlat áll mögöttük, jól ismerik a piac játékszabályait itthon és a nemzetközi szférában is.

A fentebb említett tanácsadói támogatás segítségével olyan döntések születhetnek, melyek egyrészt profitnövekedést eredményezhetnek a szervezet számára, másrészt a szervezet fejlődését szolgálja.

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe