BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Tehetséges fiatalok figyelem!

Tehetséges fiataloknak segítsünk olyan vállalatvezetőket és cégtulajdonosokat találni, akik sikeresebbé teszik az elindulásukat vezetőként és vállalkozóként!  A Budapestről indult Mentor Program, több mint 80 mentor és közel 800 mentorált sikeres együttműködése igazolja a rendszer eredményességét.

2020-ban a Fekete Sereg Ifjúság Egyesület a BossConnect Mentor Program közreműködésével, a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül, ezzel a kezdeményezéssel támogatja, a fiatalokat a Veszprém megyei régióban.

A BossConnect Mentor Program az ország legnagyobb, társadalmi célú mentor szervezete.  A mentorálás havi legkevesebb egyszeri személyes/telefonos konzultációt jelent, és legalább fél évig tart, ami tetszés szerint meghosszabbítható. Segítünk a kezdeti lépésekben, mint pályakezdési dilemmák megválaszolása, ugyanakkor örömmel adunk tanácsot a már karriert egyengetők számára, illetve foglalkozunk, a vállalkozni vágyok elindulásával és/ vagy fejlődésével egyaránt. A mentorok tudás-átadásának eredménye, hogy a programban résztvevő fiatalok felkészültebbek lesznek, így könnyebben veszik majd az akadályoka

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe