BLOG

Fekete Sereg I Cikk

Vállalkozásfejlesztés KKV-nak!

A jelenleg kialakult üzleti világban a KKV szektor nélkül már nehezen képzelhető el egy jól működő gazdaság, ezért a tudatos vállalkozásfejlesztésre és gazdasági innovációra mindig szükség van.  Erre „eszmére” épül a Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület új kezdeményezése és szolgáltatás rendszere a GINOP-5.1.7-17-2019-00349 pályázat keretein belül. Az egyesület célja a régiói kis- és középvállalkozások versenyképességének megőrzése és fejlesztése.

Új szolgáltatásai révén, tanácsadással nyújt segítséget ezeknek a vállalkozásoknak. A felkészült, több 10 éves tapasztalattal rendelkező tanácsadók, akik 2014. óta a BossConnect mentor közösségéhez tartoznak, segítik az eligazodást az üzleti életben. A vállalkozások vállalati stratégia; szervezetfejlesztés; online megjelenés és e-kereskedelem; technológia és termékfejlesztés; marketing valamint ügyvitel területeken vehetnek igénybe tanácsadást, de rendelkezésre állunk a vállalkozás működéséhez kapcsolódó egyéb kérdésekben is.

A kis és középvállalkozások sokszor nem rendelkeznek elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy felmérjék a termékeikben, szolgáltatásaikban rejlő piaci lehetőségeket és fejleszteni tudják üzletüket. Felkészült tanácsadóink segítik a vállalkozókat és cégeket az eligazodásban. Alkalmazkodva a cég ritmusához, munkatársaink információkat adnak vállalkozásindításhoz, illetve a segítik a már működő vállalkozásokat. Segítünk, hogy cége hatékonyabbá, versenyképesebbé váljon!

Egyesület címe

8291 Nagyvázsony, Petőfi u. 2.

Egyesület Telefonszáma

+36-88-264-464

Egyesület EMAIL címe